Eigen pak ontwerpen

 

Eigen pak ontwerpen

Een eigen pak ontwerpen is een belevenis en zo willen wij het u ook laten ervaren. Savile Row & Co is dé specialist als het gaat om ontwerpen van pakken. We zijn trots op het feit dat wij een scala aan mogelijkheden bezitten om uw eigen pak te ontwerpen naar uw eigen voorkeuren.

Eigen pak ontwerpen

Ontwerp uw eigen pak online

Nieuwsgierig naar de pakken die wij eerder hebben mogen ontwerpen en maken? Neem dan eens een kijkje op onze website. In de galerij vindt u een aantal pakken waar wij onze klanten blij mee mochten maken. Op die manier krijgt u een idee van onze kunnen. Staat u te popelen om aan de slag te gaan met het ontwerpen van uw eigen pak? U kunt via onze website uw eigen pak ontwerpen. U configureert uw eigen jasje, broek of vestje. We bieden daarbij keuze uit verschillende stoffen van de bekende huizen met de beste kwaliteit. Daarnaast bepaalt u zelf ook de manchetten, knoopsgaten, mouwinzetten enzovoort. We staan uiteraard telefonisch voor u klaar voor het geven van de beste advies.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Liever langskomen in onze winkel? Dat is uiteraard ook mogelijk! We helpen u graag bij het ontwerpen van uw pak. Daarnaast kunnen we ook bij u langskomen. Onze adviseurs staan voor u klaar en onze service is ongekend. Zo zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar, zodat u in uw eigen tijd uw eigen pak kunt ontwerpen en fitten. Een eigen pak ontwerpen was nog nooit zo leuk. We zien u graag bij Savile Row & Co, of u ziet ons.

 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.