Kleermaker Den Haag

 

Kleermaker Den Haag

Het maken van kleding is een duizenden jaren oud ambacht. Een ambacht dat vaak wordt doorgegeven van de meester aan zijn leerling. Een traditioneel vakmanschap wat gebaseerd is op kennis, ervaring, finesse en souplesse. Savile Row & Co is een kleermaker in Den Haag die het vak van kleermaker tot in de puntjes beheerst.

Kleermaker Den Haag

Vestigingen in Den Haag

Als tweede generatie van kleermakers met meer dan 20 jaar Savile Row ervaring hebben we besloten om ons eigen bedrijf te starten in Den Haag. Deze stad is de residentie van de Nederlandse regering, het parlement en van het koninklijke huis. Statuten die zeer goed passen bij Savile Row & Co. Kleermaker Savile Row & Co in Den Haag. Kennis en ervaring wordt gedeeld, die ten goede komt aan de kwaliteit van de maatpakken. Alle pakken worden met de hand vervaardigd in het atelier. Hier wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met de laatste technieken.

Een luxe maatpak op u afgestemd

Bij Savile Row & Co kunt u terecht voor een maatpak, geheel aangepast naar uw lichaam en wensen. U hebt hierin de vrijheid om uw eigen ontwerp samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor een kostuum dat volledig met de hand op maat is gemaakt, een kostuum dat voor de helft met de hand op maat is gemaakt of een maatpak dat gemaakt is door middel van een machine. Het is tevens mogelijk om overhemden op maat te laten maken, afgestemd op uw pak en afmetingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een op maat gemaakt pak? Neem dan contact met ons op of boek een gratis consult!

 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.