Kostuum op maat

 

Kostuum op maat

Bent u op zoek naar een perfect passend kostuum op maat in Den Haag? Dan kiest u voor een speciaal kostuum op maat, gemaakt door Savile Row & Co in Den Haag.

Kostuum op maat

Mogelijkheden kostuum op maat

Full Canvas - Dit kostuum wordt speciaal op de contouren van uw lichaam op maat gemaakt. Doordat het mantel van het kostuum is voorzien van een volledig zwevend doek, heeft dit pak de perfecte pasvorm Zo krijgt u een kostuum op maat die u goed staat en perfect past. Wilt u een kostuum dat de perfecte pasvorm heeft en waar u zich uitermate comfortabel in kunt bewegen? Kies dan voor een volledig met de hand genaaid kostuum op maat. Half Canvas - Kiest u voor een half op maat gemaakt kostuum? Dan krijgt u ook een luxe kostuum die op maat wordt gemaakt. Uw kostuum wordt gesneden naar uw lichaamsmaten. Dit kostuum op maat zal voor de helft een doek hebben om uw borst de juiste vorm te geven. Machinaal kostuum - Een pak die u perfect past met een juiste prijs-kwaliteitverhouding? Kies dan voor een machinaal geweven kostuum. Ook hierbij vinden wij het belangrijk dat uw kostuum aan de hand van uw lichaamsmaten en de juiste pasvorm wordt gemaakt. U krijgt een prachtig op maat gemaakt pak met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij Savile Row & Co bent u aan het juiste adres!

Op zoek naar een kostuum op maat? Zoek niet verder. Savile Row & Co bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs staan voor u klaar! Neem contact met ons op voor een gratis consult of kom langs in de winkel!
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.