Maatpak kopen

 

Maatpak kopen

Een maatpak kopen klinkt misschien als iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Maar niets is minder waar! Een maatpak kopen is een zeer goede investering en unieke belevenis. Kleding maken de man, zeggen ze. En wat is er beter dan kleding die perfect past?!

Maatpak kopen

Een goede eerste indruk is belangrijk

Ieder mannelijk lichaam is anders. Een maatpak van Savile Row & Co wordt dan ook gesneden naar de contouren van uw lichaam, zodat het perfect past en oogt. Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaard pak, maar met een maatpak heeft u net dat beetje meer zekerheid. Het pak is immers op maat gemaakt voor ú. Een goede eerste indruk is zeer belangrijk, dus waarom geen maatpak kopen?

Mogelijkheden

U kunt bij Savile Row & Co kiezen voor een met de hand op maat gemaakt pak of een een machinaal maatpak. Kiest u voor een machinaal maatpak, dan heeft u al een unieke belevenis tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook hier wordt het maatpak volledig opgemeten met het meetlint op basis van 35 meetpunten. En dit voor een prijs waarvoor u een bekend merk confectie pak koopt, maar wat niet op maat gesneden is en over het algemeen ook kwaliteit technisch minder is.

Ontwerp het pak van uw dromen

Een maatpak kopen is bij Savile Row & Co voor iedereen bereikbaar. U zult zien dat u na het kopen van een maatpak niets anders meer wilt. Neem een kijkje op onze website of kom langs bij ons in de winkel. We staan voor u klaar en adviseren u graag bij het ontwerpen van het pak van uw dromen.

 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.