Pak op maat

 

Pak op maat

Bent u op zoek naar een pak op maat dat perfect past? Dan kiest u voor een speciaal op maat gemaakt pak van Savile Row & Co. Het pak wordt afgestemd op uw lichaam en uw wensen. Wat voor soort pak wenst u?

Pak op maat

Een met de hand gemaakte pak

Wenst u een pak dat met de hand wordt gemaakt? Dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Full canvas - Dit pak wordt speciaal op de contouren van uw lichaam gemaakt en heeft een perfecte pasvorm. In de mantel van dit pak is een volledig zwevend doek genaaid, om zo het binnenwerk mee te laten bewegen. Het resultaat? Een pak die u perfect past. Een volledig met de hand genaaid pak, waar u zich uitermate comfortabel in kunt bewegen.
  • Half canvas - Kiest u voor een half op maat gemaakt pak? Ook dan profiteert u van de luxe van een op maat gemaakt pak. Uw pak wordt gesneden naar uw lichaamsmaten en bestaat voor de helft uit een doek die uw borst de juiste vorm geeft. Kiest u voor een pak op maat van half canvas, dan krijgt u een perfect passend pak.

Een met de machine gemaakte pak

Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een machinaal geweven maatpak. Maar ook hier vinden wij het belangrijk dat uw pak aan de hand van uw lichaamsmaten en de juiste pasvorm wordt gemaakt. U krijgt een prachtig op maat gemaakt pak met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Kom langs voor een gratis consult

Op zoek naar een pak op maat van uw dromen? Kom dan eens langs bij Savile Row & Co in Den Haag. We staan graag voor u klaar in een persoonlijk gratis consult.

 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.